Eventapp

Eventappen "Interaktiva Möten 3.0" ger dig den senaste informationen inför konferensen så att du kan få ut det mesta utav ditt medverkande. Du kan hålla koll på programmet, chatta med talare och andra deltagare, läsa om våra partners samt se annan användbar information. 

Om du är registrerad på Agila Marknadsdagarna så kommer du två veckor innan eventet få ett mail med eventkoden för att kunna registrera dig i appen. Appen finns för Android och iOS. Du behöver eventkoden för att kunna logga in, skapa din profil och därmed nå all information. 

När du fått eventkoden
Kom ihåg att registrera din profil med namn, företag och befattning för att andra ska kunna se att du är medverkande.

Starta en chatt

  1.  Tryck på deltagare i menyn
  2.  Namnet på personen
  3.  Klicka på chattsymbolen 
  4.  Starta chatten!

Några frågor?
Chatta med oss här på siten eller

I samarbete med Interaktiva Möten
Konferenser kräver ofta stora insatser i form av arbete, tid och ekonomi. Du som väljer att anordna en konferens vill förmodligen få ut så mycket som möjligt av den. Om du lyckas engagera och samtidigt ta till vara de stora kunskaper, skiftande erfarenheter och insikter som ryms hos deltagarna har du mycket att vinna. Interaktiva möten erbjuder konferensapp, effektiva mötesformat och seniort stöd till dig som arrangör. Du kan antingen köpa en helhetslösning eller bara delar av vårt erbjudande. Till exempel en eventapp.